Yeni Silent Hill'in Müzikleri Farklı Müzisyenden

26.01.2011 02:51 Gökhan Yılmaz

 
     Bildiğiniz gibi Silent Hill serisinin müziklerini seriyle özdeşleşmiş olan Akira Yamaoka hazırlamaktaydı. Fakat Konami'den gelen açıklamaya göre serinin yeni oyunu Silent Hill: Downpour'un müziklerini Daniel Licht hazırlayacak.
 
     Akira Yamaoka, Silent Hill denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri oluyor. Sessiz tepenin sessizliğini bozan müzisyen, şimdiye kadar yaptığı işler ile çoğu Silent Hill oyuncusunun beğenisini toplamıştır. Daniel Licht'i ise Dexter isimli TV dizisinden tanıyoruz. Dexter'ın tüm müziklerini hazırlayan sanatçının, dizinin başarısındaki payı büyük (Mesela, benim Dexter'ı izlemeye başlama nedenim kendisinin Blood Theme Redux parçası olmuştu).
 
     Konami, yeni oyunun müzisyenini açıklarken Daniel Licht'ten de bir örnek sunmayı ihmal etmedi. Aşağıdaki YouTube oynatıcısından yeni oyunda kullanılacak müziklerden bir örnek bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silent Hill: Downpour Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Vatra Games Dağıtıcısı: Konami Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 1 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 4 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 6 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler