Yeni Star Wars: Outlaws Fragmanı Çeşitli Gezegenleri Tanıtıyor

17.08.2024 19:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirilme aşamasında bulunan açık dünya aksiyon-macera oyunu Star Wars: Outlaws için yeni fragmanlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yayınlanan yepyeni bir içerik, oyunda yer alan gezegenleri tanıtıyor.
 
Star Wars: Outlaws'ta hem ikonik hem de yeni gezegenler yer alıyor
 
 
 
Star Wars: Outlaws için yayınlanan video detaylarını girecek olursak, Kijimi'nin donmuş havasına bir göz atabiliyor, Akiva'nın sık ormanlarına doğru adım atabiliyor ve aynı zamanda Toshara'nın rüzgarlı ovalarını ve Tatooine'in kurak çölünü görebiliyoruz. Oldukça farklı gezegenleri bizlere tanıtan oyunda yepyeni ortamlar, atmosferler ve çok daha fazlasına tanıklık edebiliyoruz.
 
Star Wars: Outlaws bildiğiniz üzere The Empire Strikes Back ve Return of the Jedi olayları arasındakileri konu alıyor. Oyuncular hem ikonik hem de yepyeni gezegenlerle ve ortamlarla karşı karşıya kalmaya hazırlanıyor.
 
30 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek olan yapım, çıkışı ile beraber hem ışın izleme efektlerine sahip olacak hem de DLSS 3.5 Ray Reconstruction teknolojisini destekleyecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Final Fantasy 16'nın Problemli PC Demosu Güncellendi: Artık Sorunsuz 11 Eylül Elden Ring İçin 1.14 Güncellemesi Yayınlandı: İşte Detaylar 11 Eylül Crimson Desert Oyunundan 1 Saatlik Oynanış Videosu Geldi 11 Eylül The Eternal Life of Goldman'dan Yepyeni Oynanış Videosu 11 Eylül PlayStation 5 Pro İçin Optimize Edilecek Oyunlar 11 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler