inZOI Demosu Artık Steam'de Oynanabilir

21.08.2024 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
KRAFTON tarafından biz oyun severlere sunulacak olan yaşam simülasyonu oyunu inZOI için bir demo sürümü yayınlandı. inZOI: Character Studio adlı demo sürümü ile beraber kendi karakterinizi oluşturabiliyor, farklı özelleştirmeler yapabiliyor ve kendi tasarımınızı ortaya çıkarabiliyorsunuz.
 
Unreal Engine 5 ile destekleniyor
 
 
 
inZOI: Character Studio, geliştirici ekibin belirttiğine göre 250'den fazla karakter özelleştirmesini bünyesinde barındırıyor. Oldukça geniş kapsamlı bir karakter ekranı ile karşı karşıya kaldığımız demoda hayalimizdeki kişiyi oluşturabiliyor, yüzden saça, kıyafetten kişiliğe kadar tüm detaylara hakim olabiliyoruz.
 
Unreal Engine 5 oyun motoru ile desteklenen yapımda çarpıcı grafikler ve çok daha fazlası bizleri bekliyor. Hayalinizdeki karakteri tasarlayabileceğiniz demoda aynı zamanda farklı yüz ifadeleri ile karşı karşıya kalıyor ve pozlarınızı değiştirebiliyorsunuz. Bu sayede dikkat çekici fotoğraflar çekebiliyor ve çektikten sonra diğer kullanıcılarla paylaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra diğer kullanıcıların oluşturduğu fotoğrafları beğenebiliyor ve onlarla etkileşime girebiliyorsunuz.
 
inZOI, gerçekçi grafikleri ve derinlemesine simülasyon unsurlarına sahip bir yaşam simülasyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 36 Dk önce PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Yeni Dragon's Dogma 2 Güncellemesi İşlemci Yükünü Azaltacak 2 Saat önce The Elder Scrolls: Castles Şimdi iOS ve Android Üzerinden Dünya Çapında Erişilebilir Durumda 3 Saat önce KRAFTON, Kısa Formatlı Drama Dizileri İçeren Video Platformu 'Spoon Labs'a Yatırım Yapıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler