Doom VFR PlayStation VR Paketi Duyuruldu

16.11.2017 20:07 Gazali Çetinkaya

   Sony Interactive Entertainment Amerika, Doom VFR PlayStation VR paketini duyurdu. Paket oyunun çıkış yapacağı gün, 1 Aralık'ta, $399.99 USD / $499.99 CAD fiyat ile satışa sunulacak.
 
   Doom VFR PlayStation VR paketinin içeriği şu şekilde: Güncellenmiş PlayStation VR sistemi, PlayStation kamera, güncellenmiş PlayStation VR demo diski ve Doom VFR Blu-ray diski.
 
   Sony Interactive Entertainment Amerika, geçtiğimiz hafta The Elder Scrolls V: Skyrim VR için de PlayStation VR paketi duyurmuştu. Detaylarına buradaki haberden göz atabilirsiniz.

   Bethesda Softworks'ün The Elder Scrolls V: Skyrim VR ve Doom VFR dışında çıkacak bir sanal gerçeklik oyunu daha var. Fallout VR 12 Aralık'ta HTC Vive için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler