Heavy Rain: Move Edition Avrupa Çıkışı Belli Oldu

13.09.2010 20:33 Levent Polater

 

heavyrainmove

 

    SCEE, Heavy Rain'in Move Edition versiyonunun Avrupa için ne zaman çıkacağını açıkladı. Harekete duyarlı kontrol sistemlerinin en yeni halkalarından biri olacak olan Move'u destekleyecek  Heavy Rain: Move Edition'ın duyuru ile birlikte Avrupa için 8 Ekim'de çıkışını yapacağı kesinleşti.
 
    İçinde oyunun kendisi, 'The Taxidermist' DLC'si, 3 dinamik XMB teması, soundtrack'ler ve 9 adet Yapım aşaması videosu bulanacak olan HR: Move Edition'ın ayrıca bu Çarşamba, demosu da Playstation Store'daki yerini alacak. Demoda oyundan 2 sahne yer alacak. Bunlar: Scott Shelby - “Sleezy Place” ve Norman Jayden - “Crime Scene”.
 
    Bu arada oyunun orjinal sürümü elinde olanlar için 22 Eylül'de gelecek bir yama sayesinde Move desteğinin oyuna getireleceğini hatırlatalım.
 
 
 EU PS Blog

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Esports World Cup 2024 CS2 Şampiyonu Natus Vincere Oldu! 1 Saat önce Riyadh Masters 2024 Şampiyonu Gaimin Gladiators Oldu! 1 Saat önce MultiVersus'a Sevilen Karakter Samurai Jack Geliyor 21 Temmuz Warframe Patronundan Canlı Servis Oyunlara Destek Açıklaması 21 Temmuz Xbox Game Pass Fiyat Artışı Sonrasında Microsoft'a Soruşturma Açıldı 21 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler