Heavy Rain Sansürlenmeyecek

Heavy Rain'i eksiksiz olarak oynayabileceğiz
13.01.2010 00:07 Alkan Adakaner

Sony Computer Entertainment America'dan yapılan açıklama son dönemlerde gittikçe artan sansür uygulamalarına Heavy Rain'in katılmayacağını gösterdi.
 
Sansür uyglumaları birçok oyunun yapısını tamamen bozabiliyor. Left 4 Dead 2'nin Avustralya'da sansürlü piyasaya sürülmesi ile oyundaki birçok şiddet içerikli unsur çıkarılmıştı ve oyun otoriteleri de bu nedenle Left 4 Dead 2'nin Avustralya sürümüne düşük notlar vermilerdi.
 
Quantic Dream'den Guillaume de Fondaumiere; Ekim ayındaki açıklamasında oyunun bazı bölgelerde kültürel nedenlerle yaş sınırı ile sansüre uğrayabileceği ihtimalinin olduğunu söylemişti.
 
Sony'nin açıklaması ise hangi yaş sınırı şartı getirilirse getirilsin Heavy Rain'in Amerika'da veya başka bir bölgede sansüre uğramayacağı kesinleşti.
 
 
kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Heihachi Mishima Duyuruldu 37 Dk önce VALORANT Champions 2024'te Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Street Fighter 6 DLC Karakteri Terry Bogard'dan Oynanış Görüntüleri 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Şampiyonu Natus Vincere Oldu! 3 Saat önce Riyadh Masters 2024 Şampiyonu Gaimin Gladiators Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler