Heavy Rain'e Övgü Geldi, Yama Yolda

17.03.2010 12:01 Ersin Kılıç


 
     Yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Peter Molyneux'ten Heavy Rain'e övgü geldi.
 
     Şu sıralar Project Natal, Milo ve Fable 3 gibi projeler ile oldukça yoğun bir dönem geçiren Peter Molyneux, Joystiq ile yaptığı söyleşide Heavy Rain'in ilham verici olduğunu belirtti. Son dönemlerde yenilikçi oyun sayısında artış olduğunu belirten molyneux, bu sayının bazı öncü oyunlar sayesinde daha da artacağını ve Heavy Rain'in de bu oyunlardan birisi olduğunu söyledi.
 
     Heavy Rain'in sinematiklerine ve oyun sisteminden övgü ile bahseden Molyneux, bu tür oynanış ve sunumların ilerde çıkacak olan bazı oyunlara öncülük edebileceğinden bahsetti.
 
     Şubat ayında çıkan Heavy Rain, bir çok siteden övgü ile ayrılsa da bazı eksiklerinin de olduğu yatsınamaz bir gerçek. Oyunun sitemizde yer alan video incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Ayrıca SCEA, bugün yaptığı bir açıklama ile Heavy Rain'e bir yama geleceğini doğruladı. Oyundaki bazı grafik ve donma problemlerini giderecek olan bu yamanın yakında yayınlanacağı belirtildi.
 
Kaynak
Kaynak 2 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Heihachi Mishima Duyuruldu 1 Saat önce VALORANT Champions 2024'te Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Street Fighter 6 DLC Karakteri Terry Bogard'dan Oynanış Görüntüleri 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Şampiyonu Natus Vincere Oldu! 4 Saat önce Riyadh Masters 2024 Şampiyonu Gaimin Gladiators Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler