Sega, Relic'le İlgili Planlarını Masaya Döktü

25.01.2013 14:59 Samet Konuksal


    THQ'nun batan gemisinin en değerli malı olarak nitelendirebileceğimiz Relic Entertainment, 26 milyon dolardan Sega'ya geçmişti. Sega, Relic Entertainment ile ilgili planlarını masaya döktü.
 
    Konuyla ilgili bir bildirim yayınlayan Sega, Relic Entertainment'ın alışılagelmiş tarzını bozmayarak firmayı PC sektörüne yoğunlaştırmaya devam edecek. Bildirimde yer alan bilgilere göre Relic, "PC sektörünün online pazarına filmlere eşdeğer grafik kalitesiyle birlikte yeni strateji oyunları" sunacak.
 
    Satın alma işlemine yönelik açıklamalar yapan Sega CFO'su John Cheng, "Relic Entertainment gibi bir stüdyoyu Sega ailesine katmaktan dolayı hem heyecanlı, hem de mutluyuz. Kendileri bu sektörde herkes tarafından saygı görülen ve daima yenilikçi olmayı hedefleyen bir stüdyo. Bu yüzden önümüzdeki dönemde birlikte yapacaklarımızı sizlere sunmayı dört gözle bekliyoruz." sözlerini söyledi.
 
    Relic'in ünlü serilerinin satışlarını da paylaşan Cheng'in dediklerine göre Company of Heroes serisi 4 milyon, Warhammer 40K Dawn of War serisi ise 7 milyon sattı. Sega, Company of Heroes serisinin haklarını satın alsa da Warhammer serisiyle ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Zira seri THQ'nun değil, Games Workshop'un.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Company of Heroes 2 Platformlar: PC Geliştirici: Relic Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RTS Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler