Sony: Playstation VR Bir Gün PC'ye Gelebilir

28.03.2016 16:34 Alkan Adakaner


    Bildiğiniz gibi bu nesildeki Playstation 4 ve Xbox One, PC'lerle benzer mimarileri kullanıyorlar. O nedenle bu cihazlardaki oyunlar PC'ye daha rahat uyarlanabiliyor. Peki donanımda nasıl bir durum var?
 
   Sony Computer Entertainment başkan yardımcısı Masayasu Ito, Nikkei'ye yaptığı açıklamada gelecekte Playstation VR'ın PC için de çıkabileceğini söyledi. Tabi bu cihazla birlikte oyunlar da gelir mi bilinmiyor.
 
    Playstation VR, PC'deki Oculus Rift ve HTC Vive'a göre daha uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Eğer Sony fiyat politikası üzerinden pazarlama yaparsa PC dünyasında başarılı olma ihtimali yok değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation VR Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 24 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler