Warren Spector: Asla Heavy Rain Gibi Oyun Yapmam

04.07.2012 12:13 Erkut Köse


   Ünlü oyun yapımcısı Warren Spector, David Cage'in mükemmel bir yazar olduğunu dile getirirken, asla Heavy Rain tarzı bir oyun yapmak istemediğini de açıkladı.
 
   Bu tarz oyunlarda sürprizlere yer olmadığını belirten Spector, her şeyin daha önce yazılmış olduğunu ve oyuncuların David'in daha önce keşfettikleri dışında hiçbir yeni şeyi keşfedemeyeceklerini söyledi.
 
   Elbette David Cage'in çok önemli bir yazar olduğunun da altını çizen Spector, Tim schafer ve David Cage gibi isimlerin yaptıkları işlerde iyi olduğunu, ancak kendisinin onlarla aynı yoldan gitmeyeceğini bildiğini açıkladı.
 
   Warren Spector, aslında bu konuda ilginç bir noktaya parmak basmış diyebiliriz. Kimsenin çıkıp Heavy Rain'in kötü oyun olduğunu söyleyebileceğini sanmıyorum. Ancak bu tarz oyunların biraz daha serbestlik içermesi ve oyuncuların kararlarının ciddi anlamda etkilerinin bulunması tabii ki daha iyi bir noktaya getirebilir bizleri.
 
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heavy Rain Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Quantic Dream Dağıtıcısı: SCEE Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 26 Şubat 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024'te Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Street Fighter 6 DLC Karakteri Terry Bogard'dan Oynanış Görüntüleri 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Şampiyonu Natus Vincere Oldu! 3 Saat önce Riyadh Masters 2024 Şampiyonu Gaimin Gladiators Oldu! 3 Saat önce MultiVersus'a Sevilen Karakter Samurai Jack Geliyor 21 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler