World of Tanks Generals için Beta Kodu Dağıtıyoruz

06.03.2015 18:38 Gökhan Yılmaz

 
   Wargaming'in tanklı, gemili, uçaklı ve savaşlı ücretsiz oyunlar kervanına yeni katılan Generals, İkinci Dünya Savaşı üzerine odaklanmış bir kart oyunu. Kurmuş olduğunuz destelerle birlikte savaş alanına atlayarak stratejinizi ve taktiklerinizi konuşturarak rakibinizi alt etmeye çalışıyorsunuz. 

     Piyasadaki diğer kart oyunlarından sıkıldıysanız, henüz beta aşamasında olan oyunu sizler de deneyebilirsiniz. Eğer World of Tanks Generals'ın betasına katılmak istiyorsanız aşağıdaki linkten BSC üyeliğiniz ile giriş yapmış halde kodunuzu alabilirsiniz. Fakat acele etmenizde fayda var zira sadece 100 adet kod bulunuyor.
 
     Beta kodu almak istiyorum!
 
      Kod Kullanım Kılavuzu: Önce kendi hesabınızla http://eu.wargaming.net/ bu adresten giriş yapmalı (yok ise hemen ücretsiz olarak açabilirsiniz) ondan sonra aldığınız kodu http://wotgenerals.eu/intro/ bu adreste aktive edebilirsiniz.
   

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Tanks Generals Platformlar: PC Geliştirici: Wargaming.net Dağıtıcısı: Wargaming.net Tür: RTS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler