Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

02.10.2024 12:38 Mehmet Tandoğan

 
 
The Farm 51 stüdyosu tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan ve kıyamet sonrası ortamda geçen aksiyon rol yapma oyunu Chernobylite 2: Exclusion Zone için yeni fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Şimdi ise ortaya çıkan yepyeni bir video, oynanış kesitlerini bizlere sunuyor.
 
Chernobylite 2 ilk oyuna göre daha gerçekçi olacak
 
 
 
Devam oyunu Chernobylite 2: Exclusion Zone, geliştirici ekibin belirttiğine göre devasa ve son derece gerçekçi bir açık dünyayı bizlere sunacak. Oyun içerisinde etrafı özgürce keşfedebilecek, zorlu savaşlara katılabilecek, işçilik mekaniği sayesinde farklı unsurlar üretebilecek ve kendi bölgemizi özelleştirebileceğiz.
 
Doğrusal olmayan hikaye anlatımının yer aldığı yapımda kıyamet sonrası bir ortamda hayatta kalma mücadelesi vereceğiz. Oyunda Chernobylite adlı değerli bir madde yer alıyor. Bu maddeyi ele geçirmek için bir gezgin olarak buradaki yerimizi alıyoruz. Farklı kaynaklar toplayabileceğimiz her ulaştığımız bölgede yeni zorluklarla karşı karşıya kalabileceğimiz yapımda yapacağınız hamlelerin oldukça önemli olduğunu vurgulamak gerekiyor.
 
Chernobylite 2: Exclusion Zone açıklanan detaylara göre 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 8 Dk önce Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 1 Saat önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 2 Saat önce KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler