Concord İçin Beta PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

10.07.2024 12:26 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony ve Firewalk Studios ekipleri tarafından biz oyun severlere sunulacak olan birinci şahıs nişancı aksiyon oyunu Concord için açık beta süreci başlamak üzere. Bu süreç başlamadan önce geliştirici ekip şu anda oyunun beta PC sistem gereksinimlerini kullanıcılara sunmuş durumda. Bu sayede oyunun nasıl bir donanım gerektirdiğini öğrenmiş oluyoruz.
 

Concord'un sistem gereksinimleri ileride değişecek 

 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre oyunun açık beta süreci 18-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ve oyuncular istedikleri gibi oyuna dahil olabilecek. 23 Ağustos tarihinde piyasaya sürülmesi planlanan bu oyunun açık beta PC sistem gereksinimlerine bakacak olursak oyuncuların en az Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen 7 2700X işlemciye, 8 GB RAM'e ve Nvidia GeForce GTX 1660 6 GB veya AMD Radeon RX 5500 XT bir ekran kartına ihtiyacı olacak.
 
Yukarıda bahsettiğimiz ayarlar en düşük olarak karşımıza çıkarken, oyunu 60 fps orta ayarlarda oynamak için 16 GB RAM'e, Intel Core i7-8700K veya AMD Ryzen 7 2700X işlemciye ve Nvidia GeForce RTX 2070 Super veya AMD Radeon RX 5700 XT bir ekran kartına sahip olmanız gerekecek. Oyunun tam PC sistem gereksinimlerine aşağıdaki görselden göz atabilirsiniz.
 
Öte yandan yayıncı ekip Sony, açıklanan bu PC sistem gereksinimlerinin oyunun final sürümünü temsil etmediğini ve ilerleyen süreçte değişebileceğini belirtti.
 

Concord PC sistem gereksinimleri 

 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Overwatch 2 İçin 6v6 Maçlar Yakında Gelebilir: İşte Detaylar 26 Temmuz Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu Sonunda Çıktı! 26 Temmuz Dragon Age: The Veilguard, Steam'de EA Uygulaması Gerektirmeyecek 26 Temmuz Dark and Darker Mobile Oynadık: İşte İlk Deneyimlerimiz! 26 Temmuz Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 26 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler