Diablo III Hesapları Hacklendi, İçerikler Çalındı

22.05.2012 11:17 Talha Aynacı


   Eurogamer yayınladığı bir haberde Diablo III oynayan okuyucularından aldığı mesajlarda hesapların hacklendiğini ve içeriklerini belirtti.
 
   Geride bıraktığımız haftasonu bir Eurogamer yazarı da hesabının hacklendiğine şahit olmuş ve kontrollerin gizemli, Anna isimli birine transfer edildiğini görmüş. Aşağıda iki Eurogamer yazarının bu konu hakkındaki yazışmasına şahit olacaksınız:
 
 
   Bu durum karşısında internette durumla ilgili bir gezinti yapan Eurogamer ekibi, hesaplarının çalındığını söyleyen pek çok raporla karşılaşmış. Oyuncular karakter envanterinde tuttukları bazı ürünlerin, zulaların ve altınlarının gitmiş olduğunu fark etmişler. Blizzard, durumdan etkilenen karakterleri, hesaplarının kurcalanmadan önceki haline getirmeye çalışsa da bazı noktalarda yetersiz kalmış.
 
   Gelen hacklenme şikayetleri, Blizzard'ın bu pazar günü sunucuları kapatacak olmasına denk geldi. Bu pazar Avrupa sunucuları öğleden sonra 4 saat boyunca offline olacak. Blizzard oyunculara hesaplarını ekstra güvence altına almak adına elektronik para havale sistemi sunuyor. Ancak gelen kimi şikayetlere göre bu sistem aktif olduğu halde bile hesaplardaki güvenlik zâfiyetinin devam ettiği söyleniyor.
 
Durum hakkında Blizzard'a yöneltilen sorulardan henüz bir yanıt gelmiş değil.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Diablo 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 15 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: Neler Değişti? 2 Saat önce Resident Evil 7 biohazard, iPhone 15 Pro'ya Geldi 3 Saat önce PlayStation Oyunlarına Dev Zam: Yerel Fiyatlandırma Kaldırıldı (Video) 4 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler