GOW Koleksiyonu Duyuruldu !

Kratos'un eski maceralarına yeniden yelken açmaya ne dersiniz?
31.08.2009 20:05 İhsan Aktı

Daha önce sitemizde yer verdiğimiz söylenti doğru çıktı ve hayranlarının sesine kulak veren Sony , GOW Koleksiyonunu Ps3 için resmen duyurdu.

Bluepoint Games ile ortaklaşa hazırlanan , tek Bluray Disk'ten oluşacağı açıklanan GOW Koleksiyonunda GOW 1 ve GOW 2'nin yeniden hazırlanmış , full 1280 x 720 çözünürlüğe  (720p) sahip, 60 fps hızda çalışan ,  AA çalışması yeniden yapılmış ve trophy desteği sağlanmış bir şekilde yer alacağı belirtildi.

Bu yıl sonunda 39.99  $'dan satışa sunulacağı belirtilen GOW Koleksiyonu ile ilgili Playstation Blog'unda yapılan resmi duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
God of War Collection Platformlar: PS3 VITA Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Kasım 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler