Görsel Roman Oyunu HIGHSPEED Etoile Paddock Stories, Switch için Duyuruldu

22.06.2024 12:24 Umut Tandoğan

 
 
Entergram, Switch için TV animesine dayanan görsel bir roman olan HIGHSPEED Etoile Paddock Stories'i duyurdu. 21 Kasım'da Japonya'da perakende satışta ve indirme yoluyla satışa sunulacak. Ayrıca sınırlı bir sürüm de satışa sunulacak.
 
Sınırlı sürümde bir Prima Stella akrilik figürü, bir B2W süet duvar halısı, orijinal film müziği, orijinal bir sesli drama CD'si, bir sanat kitabı ve bir bonus orijinal roman yer alacak.
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:
 
Bu sefer yıldızlar biz olacağız! Prima Stella'nın kanalı başlıyor! HIGHSPEED Etoile Paddock Stories Prima Stella'nın NEX Yarışı ile ilgili çeşitli bilgiler içeren programıdır. Bu özel programda yarışa katılan sürücülerin yakın çekim görüntüleri yer alıyor. Birlikte “Prima Stella” olarak bilinen NEX Yarışı'nın resmi elçileri Hikari ve Akari, yarışçıların günlük hayatlarına ve perde arkasında olup bitenlere dair çeşitli hikayeleri izleyicilere sunuyor.
 
TV animesinin karakterlerini tasarlayan Takuya Fujima, oyunda ortaya çıkan yeni portreleri ve etkinlik CG'lerini de resimledi. Bu sevimli yarışçıların yer aldığı hikayeler tamamen yıldızlardan oluşan bir kadro tarafından seslendiriliyor.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Efsane CS Haritası Pool Day Counter Strike 2'ye Eklendi 51 Dk önce PlayStation Plus Temmuz Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce EA Sports FC 24 Xbox Game Pass'e Dahil Oldu 1 Saat önce Riven Remake Çıktı: İlk İncelemeler Nasıl? 7 Saat önce Sanal Gerçeklik Kurtarma Görevi Oyunu Deep Cuts PS VR2, SteamVR ve Quest için Duyuruldu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler