Lara Croft'a Yeni Oynanış Video'su

19.07.2010 23:18 Levent Polater

 
    Macera oyunları diyince ilk akla gelen isimlerden biri olan Tomb Raider'ın yeni halkası atalarına hiç benzemeyecek. İşte yeni oyunun eski oyunlardan ne kadar farklı olabileceğini daha iyi anlayabileceğinizi düşündüğüm yeni bir trailer yayınlandı.
 
    Arcade shooter tarzında olacak olan Lara Croft and The Guardian of  The Light, ilk bakışta Diablo-vari bir görüntü verse de farklı oynanış sistemiyle hemen kendini bundan ayırıyor. Aşağıda yayınladığımız yeni trailer'dan bunu daha iyi anlayabilirsiniz. 
 
    Xbox Live için PC ve PS3 sürümlerine göre 1 ay erken gelecek olan oyun, ilk olarak Xbox Live'e 18 Ağustos'da, kalan platformlara ise 18 Eylül'de çıkacak. 

[DHVIDEO=1437]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lara Croft and the Guardian of Light Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crystal Dynamics Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Eylül 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 2 29 Haziran Guilty Gear: Dövüş Serisinin Bütün Oyunları 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 3 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 2 29 Haziran The King of Fighters: Dövüş Oyunlarının İkonik Serisi 29 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler