Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı

28.09.2024 14:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Avatar: Frontiers of Pandora'nın Aralık ayında piyasaya sürülmesi ve ardından Star Wars Outlaws'ın geçtiğimiz ay yayınlanması ile beraber Ubisoft'un Massive Entertainment stüdyosu şu anda boşa çıktı. Yeni projelerin de planlandığı bu stüdyoda The Division 3’e odaklanılacağı bildiriliyor.
 
The Division 3 için erken geliştirme aşamasında geçilmişti
 
 
 
Yaklaşık bir yıl önce Ubisoft ve Massive, The Division 3'ün erken geliştirmesine başladıklarını açıkladı. Önceki Division oyunlarının ortak yönetmenliğini yapan Julian Gerighty, en son Star Wars Outlaws üzerinde yaratıcı yönetmen olarak görev alıyordu. Şimdi ise oyunun yayınlanması ile beraber üzerindeki büyük yük kalktı ve yeni Division oyunu üzerinde çalışacağını vurguladı.
 
Geldiğimiz noktada Ubisoft, yakın zamanda yayınlanan Star Wars Outlaws'ın satışlarının beklendiği gibi olmadığını açıkladı. Önceki raporlara bakacak olursak oyunun Ağustos sonuna kadar 1 milyondan az sattığı tahmin ediliyor.
 
Outlaws, 21 Kasım tarihinde Steam platformuna gelecek ve ilk genişlemesi Wild Run da oyunculara sunulacak. Bir sonraki genişleme paketi A Pirate's Fortune adını alacak ve 2025'in ilkbaharında yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 9 Dk önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 1 Saat önce Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 3 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler