Ultra Street Fighter IV, YouTube Desteğine Sahip!

24.01.2014 16:24 Talha Aynacı

 
   Resmi Capcom blogu tarafından gerçekleştirilen duyuru Ultra Street Fighter IV ile ilgili önemli bir içeriği açığa çıkardı.
 
   Yapılan duyuruya göre Ultra Street Fighter IV sadece oyun alanına yeni dövüşçüler eklemeyecek. Sunulan yeni dövüşçüler eşliğinde gerçekleştirdiğiniz destansı dayak sahnelerini sosyal video paylaşım sitesi YouTube'a aktarmanızı sağlayacak. Yeni nesil konsollarla birlikte büyük artışa geçen oynanış görüntüsü paylaşma özelliği, Ultra Street Fighter IV'ün içine entegre edilmiş YouTube uygulaması ile herhangi bir ara cihaz gereksinimi kullanılmadan gerçekleştirilebilinecek.
 
   Yeni karakterler, yeni oyun modları ve heyecan verici YouTube desteğiyle haziran ayında konsollara ve ağustos ayında PC'ye çıkış yapacak olan Street Fighter IV'ün Ultra sürümüne Street Fighter IV ve Super Street Fighter IV Arcade sahipleri 14.00£/14.99$ fark ödeyerek yükseltebilecekler.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ultra Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler