Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi

03.10.2024 17:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından oyunculara sunulan ritim tabanlı aksiyon macera oyunu Hi-Fi Rush, bildiğiniz üzere çıkışı ile beraber büyük bir ses getirmeyi başardı. Bu başarının ardından şimdi ise devam oyunu hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Bu detaylar arasında oyunun dünya yapısı ön plana geldi.
 
Hi-Fi Rush 2 nasıl bir dünyaya sahip olacak?
 
 
 
Microsoft bildiğiniz üzere yakın dönemde oyunun geliştiricisi Tango Gameworks stüdyosunu kapattı. Bu kapatmanın ardından bir devam oyununa dair tüm umutların bir anda ortadan kaldırıldığını gördük. Ancak Koreli yayıncı şirketi Krafton, geçtiğimiz Ağustos ayında hem Tango Gameworks'ü hem de Hi-Fi Rush IP'sinin haklarını satın aldı. Satın alım sonrasında Hi-Fi Rush 2 tekrar gündeme geldi.
 
İçinde bulunduğumuz süreçte devam oyununu görmemiz oldukça uzun sürecek. Oldukça erken aşamalarda yer aldığımız bu dönemde Krafton'un kurumsal geliştirme başkanı Maria Park, GamesIndustry ile yaptığı bir röportajda devam oyunu hakkında kritik bilgiler verdi. Burada ilk oyuna kıyasla daha açık dünya türü bir deneyimin bizlere sunulacağını aktardı.
 
Park tarafından açıklanan detaylara göre oyunun tamamı açık dünya olmasa da oyuncular daha dinamik ortamlarda dolaşabilecek ve etrafı keşfedebilecek. Son olarak Park "devam oyununun topluluğun beklentilerini aşan bir kalitede olduğundan emin olmak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 1 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor 2 Saat önce Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 3 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler