Dead Island 2'nin PlayStation 5 Pro Sürümü Onaylandı

23.10.2024 15:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Dambuster Studios tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya zombi temalı hayatta kalma aksiyon macera oyunu Dead Island 2 için yoğun bir hafta yaşanıyor. Oyunun Ultimate Edition sürümü ve yeni bir güncellemesinin yayınlanması ile beraber farklı deneyimler kullanıcılara sunuluyor ve oyuncular bir hayli heyecanlanıyor.
 
Dead Island 2 için yeni oyun plus modu geldi
 
 
 
Yeni güncelleme kapsamında oyuna Neighborhood Watch ve yeni New Game Plus modu ekleniyor. Bunun yanı sıra bazı kullanıcılar PlayStation Store'da oyunun PlayStation 5 Pro desteğini alacağını fark ediyor.
 
Geliştirici ekibin Twitter sayfası da bu durumu kabul ediyor ve yakında daha fazla bilginin verileceğini aktarıyor. Ortaya çıkan tahminlere bakacak olursak, oyunun PlayStation 5 Pro sürümü 4K çözünürlüğü hedefliyor ve 60 fps’lik bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Ancak tüm bunlar şu anda varsayımdan ibaret.
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulacak olan PlayStation 5 Pro konsolu 7 Kasım tarihinde dünya çapında 700 dolar'dan piyasaya sürülecek. Şu ana kadar desteklenen oyunlar arasında Alan Wake 2, The Last of Us Part 2 Remastered, Dragon Age: The Veilguard, Horizon Forbidden West, Horizon Zero Dawn Remastered ve daha fazlası yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown Ekibi Ubisoft Tarafından Dağıtıldı 2 Saat önce God of War Dizisinin Yeni Yönetmeni Belli Oldu: Baştan Yazılıyor 3 Saat önce Dead Island 2'nin PlayStation 5 Pro Sürümü Onaylandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Telltale, The Wolf Among Us 2'nin İptal Edilmediğini Açıkladı 4 Saat önce Frostpunk 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler