Hitman Geliştiricisi IO Interactive, MindsEye Yayıncılığını Üstlendi

17.10.2024 14:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Hitman geliştiricisi olarak karşımıza çıkan IO Interactive, yepyeni bir hamle ile beraber Build A Rocket Boy tarafından geliştirilen tek oyunculu, hikaye odaklı aksiyon macera oyunu MindsEye'ın yayıncılığını üstlendiğini aktardı. Oyun, açıklanan detaylara göre hem konsol hem de Steam platformu üzerinden PC için piyasaya sürülecek. Henüz bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
MindsEye aksiyonun dibine vurmak isteyenlere hitap ediyor
 
 
 
Build A Rocket Boy, Grand Theft Auto serisi de dahil olmak üzere video oyunları geliştirme, üretme, yönetme ve tasarlama konusunda 25 yıllık bir geçmişe sahip olan Leslie Benzies tarafından yönetiliyor.
 
Oyunun detaylarına bakacak olursak, yakın gelecekteki bir Amerika'da geçtiğini söyleyebiliyor ve yüksek hızlı aksiyon deneyimini bizlere sunacağını aktarabiliyoruz. Oyunda savaşın, patlamanın, kaosun ve çok daha fazlasının hakim olduğu bir dünyada yer alıyor ve tek oyunculu sinematik sahnelerle bezeli bir hikaye içeriği ile karşılaşmaya hazırlanıyoruz.
 
Yapay zekanın, şirket içi casusluğun, siyasi yozlaşmanın ve çok daha fazlasının irdelendiği yapımda tamamen tek oyunculu hikaye odaklı bir aksiyon macera deneyimi bizleri bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake Sabit Kameraya Sahip Olsaydı Nasıl Görünürdü? 7 Dk önce Arma 4'ün 2027 Yılında Piyasaya Sürülmesi Hedefleniyor 34 Dk önce Space Marine 2, 4.5 Milyon Oyuncuya Ulaştı 1 Saat önce Silent Hill 2 Remake 1 Milyon Satış Sayısına Ulaştı! 7 Saat önce Hitman Geliştiricisi IO Interactive, MindsEye Yayıncılığını Üstlendi Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler