Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut

18.10.2024 16:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından daha önce farklı mağazalar aracılığıyla PC platformuna çıkışını gerçekleştiren Assassin's Creed Mirage, şimdi ise Steam platformuna gelmiş durumda. Oyunun şu anda standart sürümü %50'lik indirimle beraber 20 dolardan satışta.
 
Assassin's Creed Mirage çok olumlu etiketine sahip
 
 
 
9. yüzyılın Bağdat'ında yer aldığımız yapımda sokakları arşınlarken azılı bir sokak hırsızı Basim adlı karakteri kontrol ediyor ve bu karakterin başından geçenler konu alınıyor. Steam platformuna çıkışını yapan oyunun aynı zamanda başarımlar desteği bulunuyor. Bildiğiniz üzere birçok Ubisoft oyunu bu destekten mahrum bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla oyuncuların da bir hayli eleştirdiği konular arasında yer alıyor.
 
Serinin köklerine dönüşünü yansıtan Assassin's Creed Mirage, diğer seri oyunlarından daha küçük ölçekli bir yapıyı içeriyor. Şehirde hayalet gibi gezinirken halkın arasına karışabiliyor, çatılardan atlayabiliyor ve görevleri kendi stratejimizle tamamlayabiliyoruz.
 
Daha çok gizlilik odaklı bir yapının benimsendiği oyunda, halkın her hareketimize tepki verdiğini aktarmakta fayda var. Bağdat sokaklarını arşınlamak istiyorsanız oyuna göz atmanızda ve bir şans vermenizde fayda var.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda 18 Ekim Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimi: Yüzde 90'a Varan Fırsat! 18 Ekim Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 18 Ekim Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! 18 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler