Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

18.10.2024 15:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları sunan Epic Games yeni oyunlar dağıtmaya devam ediyor. Epic oyunculara hikaye odaklı macera oyunu Invincible Presents: Atom Eve'yi ve simülasyon strateji oyunu Kardboard Kings'i tamamen bedava sunuyor. Oyunları 24 Ekim Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00'e kadar kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Önümüzdeki hafta eğlence macera oyunu Moving Out bedava dağıtılacak.
 
Invincible Presents: Atom Eve 
 
 
 
Invincible Presents: Atom Eve, Invincible ve The Walking Dead'in arkasındaki yaratıcı liderliğindeki şirket olan Skybound Games'in ilk orijinal oyunu. Rossi Gifford'un yönettiği çarpıcı sanat eserleri ve ödüllü yazar Jill Murray'in yönetimiyle orijinal bir hikayeyi deneyimleyebiliyor ve sevilen karakterlerle dolu bir dünyada Atom Eve'in hayatını keşfedebiliyorsunuz. Robert Kirkman, Cory Walker ve Ryan Ottley'nin çizgi romanından uyarlandı. 
 
- Epic Games sayfaası
 
Kardboard Kings 
 
 
 
Deniz kenarında kendi kart mağazanızı açabileceğiniz bir yapım. Kartları satın alın, takas edin ve satın veya kendi koleksiyonunuz için saklayın. Tüm seçimler size ait.
 
Bununla beraber müşterilerinizle itibar kazanın, mağaza görevlerini tamamlayın, yeni dekorasyonların kilidini açın ve herkesi şehrin en iyi kart mağazasına getirmek için heyecan verici etkinliklere ev sahipliği yapın.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda 10 Dk önce Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut 1 Saat önce PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimi: Yüzde 90'a Varan Fırsat! 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler