Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek

21.10.2024 17:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Son birkaç aydır Astro Bot ile Metaphor: ReFantazio'dan Silent Hill 2 ve daha fazlasına kadar oldukça önemli yapımlar gördük. Şimdi ise 2024'ün geri kalanında birçok önemli yapımın daha çıkacağını aktarabiliyoruz. Indiana Jones and the Great Circle, bu oyunlardan bir tanesi.
 
Indiana Jones ve Great Circle için yeni detaylar yakında
 
 
 
Uzun süredir geliştirme aşamasında bulunan ve beklentilerin yüksek olduğu Indiana Jones and the Great Circle, bildiğiniz üzere Aralık ayında çıkmaya hazırlanıyor. Insider Gaming'den Tom Henderson, oyunun uygulamalı ön izlemelerinin yani oynanış içeriklerinin Ekim ayının sonunda geleceğini vurguluyor. Bu doğrultuda Microsoft ve Bethesda ekiplerinin önümüzdeki süreçte oyundan yeni detayları bizlere sunacağı iddia ediliyor.
 
Henderson tarafından yayınlanan habere göre Bethesda ekibi, önümüzdeki günlerde çeşitli ön izlemelerle beraber oyunun detaylarını ön plana çıkaran videolar sunacak. Indiana Jones and the Great Circle açıklanan detaylara göre 9 Aralık tarihinde Xbox Series X/S ve PC için çıkacak. 2025 ilkbaharında ise PlayStation 5 konsoluna gelecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor 4 Saat önce Marvel's Spider-Man 2 PC Standart Sürüm ile Dijital Deluxe Detayları 5 Saat önce Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi 7 Saat önce Bloober Team, Artık Daha İyi Oyunlar Yapacağının Güvencesini Verdi 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler