Black Myth: Wukong'un PS5 Fiziksel Sürümü Duyuruldu

20.10.2024 21:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştiriciliğini Game Science stüdyosunun üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Black Myth: Wukong'un fiziksel sürümü resmi olarak duyuruldu. Açıklanan detaylara bakacak olursak bu sürümün sadece PlayStation 5 için yayınlanacağını söyleyebiliyoruz. Henüz ne zaman geleceği belli değil.
 
Black Myth: Wukong oyuncular tarafından seviliyor
 
 
 
Oyuncular tarafından sevilen Black Myth: Wukong bildiğiniz üzere ilk olarak 20 Ağustos tarihinde PlayStation 5 ve PC için piyasaya sürüldü. Oyunun PC sürümü Steam ve Epic Games Store üzerinden mevcut durumda. Diğer taraftan çıkış yaptığından bu yana 20 milyondan fazla adet sattığı bildiriliyor. Ayrıca oyunun Xbox Series konsol sürümü de planlanıyor ancak henüz bir çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
 
Çin mitolojisine dayanan aksiyon rol yapma oyunu, Çin edebiyatının Dört Büyük Klasik Romanı'ndan biri olan Batıya Yolculuk'a dayanıyor. Geçmişten gelen görkemli bir efsanenin perdesi altındaki gizlenmiş gerçeği ortaya çıkarmak için önümüzdeki zorluklara göğüs germeye çalışıyor ve seçilmiş kişi olarak ilerlemek durumunda kalıyoruz.
 
Oyunda geniş harikalar diyarını keşfedebiliyor, antik Çin mitolojisinden ilham alan yapılarla karşı karşıya kalıyor ve kendi destanımızı yazmak durumunda kalıyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Black Myth: Wukong'un PS5 Fiziksel Sürümü Duyuruldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Squadron 42 İçin Bir Saatlik Oynanış Videosu Yayınlandı 20 Ekim Yeni Silent Hill 2 Remake Modu Tüm Sisleri Kaldırıyor 20 Ekim Marvel's Spider-Man 2 İçin Ek Hikaye İçeriği Planlanmıyor 20 Ekim GeForce Now Hizmetine 10 Yeni Oyun Ekleniyor 20 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler