Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor

03.10.2024 17:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Ballistic Moon tarafından geliştirilen Until Dawn remake, bildiğiniz üzere 4 Ekim yani yarın çıkıyor. Çıkmadan önce yayınlanan son fragman, oyunda yer alacak yenilenen görselleri bizlere sunuyor. Fragmana bakacak olursak, çeşitli korku anları bizlere sunuluyor ve aynı zamanda oyunun genel yapısı hakkında bilgi veriyor.
 
Until Dawn Remake PSN hesabı zorunluluğuna sahip
 
 
 
Unreal Engine 5 ile baştan aşağı yeniden inşa edilen Until Dawn remake, Supermassive Games tarafından 2015 yılında piyasaya sürülen orijinal yapıma dayanıyor. Değişikliklere bakacak olursak, dokuların yükseltildiğini, yüz animasyonlarının daha da gerçekçi hale geldiğini ve çevre unsurlarının da bir hayli iyileştirildiğini görebiliyoruz.
 
Until Dawn remake, PlayStation 5 ve PC için mevcut olacak. Oyunu PC platformunda oynamak için PlayStation Network hesabı gerekli olacak. Dolayısıyla PSN hesabınızla bağlantı kurmanız gerekecek. Oyun bildiğiniz üzere Sony tarafından yayınlanıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ekim Ayının Ücretsiz PlayStation Plus Oyunları Artık Erişilebilir 3 Saat önce Until Dawn Remake Çıkış Fragmanı Yenilenen Görselleri Sunuyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Hi-Fi Rush 2'nin Açık Dünya Yapısına Sahip Olacağı Bildirildi 4 Saat önce Final Fantasy 16 Yapımcısı Oyunu Xbox'a Getirmek İstediklerini Açıkladı 5 Saat önce Gran Turismo 7 İçin Yeni Güncelleme 3 Yeni Aracı Ekliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler