Alan Wake 2'nin Playstation 5 Pro Detayları Belli Oldu

22.10.2024 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy Entertainment tarafından oyun severlere sunulan korku ve gerilim odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake II'nin PlayStation 5 Pro konsol detayları belli oldu. Bu kapsamda ekip, yeni konsol sürümünde hangi özelliklere sahip olacağını açıkladı.
 
Alan Wake 2 PS5 Pro özellikleri
 
 
 
Öncelikle PlayStation 5 Pro konsolunda Alan Wake 2’nin kalitesi ve performansı yükselecek. Işın izleme desteği ile beraber 30 FPS ve 4K çözünürlük ile oyunu oynayabileceksiniz. Diğer taraftan ışın izleme olmadan 60 FPS ve 4K çözünürlük sayesinde oyunu daha akıcı bir şekilde deneyimleyebileceksiniz. Açıklanan detaylara göre oyun, PlayStation 5 Pro'nun tam gücünden yararlanacak.
 
Remedy, Alan Wake 2’yi Northlight oyun motoru ile destekliyor ve teknolojiyi yakalamaya hazırlanıyor. Yeni PS5 Pro sürümü ile beraber hem kalite hem de performans modları geliştiriliyor. Bununla beraber PlayStation Spectral Super Resolution yükseltme teknolojisi, yapay zekayı kullanarak sizlere daha gelişmiş bir görüntü ve oyun deneyimi sunuyor.
 
Oyunu PlayStation 5 Pro'da kalite modunda oynamak isterseniz, ışın izleme desteğinden yararlanabiliyorsunuz. Performans modunda ise PlayStation 5 konsoluna kıyasla önemli ölçüde daha yüksek çözünürlüğe ve görsel ayrıntıya sahip.
 
Alan Wake II şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için (Epic Games Store'da) mevcut.
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Delta Force'un PC Betası İçin Tarih Verildi 22 Dk önce Aksiyon RPG'si Dawnwalker, PS5, Xbox Series ve PC için Yayınlanacak 1 Saat önce Pirates Outlaws 2: Heritage PC ve Mobil için Duyuruldu 1 Saat önce Aksiyon RPG EDENS ZERO, 2025'te PS5, Xbox Series ve PC için Piyasaya Sürülecek 1 Saat önce Alan Wake 2'nin Playstation 5 Pro Detayları Belli Oldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler