Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda

18.10.2024 17:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Remedy Entertainment tarafından biz oyun severlere sunulan gerilim ve korku odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake 2 için yepyeni bir güncelleme yolda. Önümüzdeki günlerde çıkacak olan ek paketlerin yanı sıra aynı zamanda bonus içeriğin de olacağını aktarabiliyoruz.
 
Alan Wake 2'ye kolay mod geliyor
 
 
 
Ortaya çıkan detaylara bakacak olursak, güncelleme sayesinde oyunda zorlananlar için büyük kolaylıklar sunulacak. Destek modu ile beraber artık oyunu daha az zorlukta oynayabilecek, sonsuz cephaneye ve el feneri pillerine sahip olabilecek ve hatta düşmanları tek atışta öldürebileceksiniz. Ayrıca herhangi bir şekilde ölmeyeceksiniz. Dolayısıyla bu destek modu, gerçekten de oyunu hızlı ve tek seferde bitirmek isteyenlere oldukça kolaylık sağlayacak.
 
Güncelleme, destek moduna ek olarak PS5'teki DualSense kontrolcüsüne özgü özellikler için iyileştirmeler getirecek. Özellikle dokunsal geri bildirim, uyarlanabilir tetikleyiciler ve jiroskop desteği konusunda ek iyileştirmeler sağlayacak.
 
Alan Wake 2 şu anda PS5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut. Lake House DLC'si ve fiziksel sürüm 22 Ekim'de piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2'de Zorlananlar İçin Yardım Modu Yolda Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Assassin's Creed Mirage Steam'de Çıktı: Başarımlar Mevcut 3 Saat önce PlayStation Store'da Cadılar Bayramı İndirimi: Yüzde 90'a Varan Fırsat! 3 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 4 Saat önce Remedy Entertainment, Control Yan Oyunu FBC: Firebreak'i Duyurdu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler