LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı

22.10.2024 20:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan LEGO Horizon Adventures için yepyeni bir gelişme yaşandı. Guerrilla ve Studio Gobo ortaklığı kapsamında bizlere sunulması hedeflenen oyunun geliştirme süreci tamamlandı.
 
LEGO Horizon Adventures'ta birçok PlayStation karakterinin kostümü bulunuyor
 
 
 
LEGO Horizon Adventures oyununda bildiğiniz üzere ortamlar ve karakterleR LEGO formunda karşımıza çıkıyor. Ayrıca evrene sadık bir yapıyı bünyesinde barındırdığı belirtiliyor. Açıklanan detaylara göre oyun, 14 Kasım tarihinde PlayStation 5, PC ve Nintendo Switch için piyasaya sürülmeyi bekliyor.
 
Yaklaşık 7-8 saatlik bir oyun deneyimini bizlere sunmayı hedefleyen oyunda, seriden aşina olduğumuz Aloy adlı karakter tamamen LEGO formuyla oyuna dahil oluyor. Seri içerisinde yer alan karanlık unsurlar burada biraz daha arka planda kalıyor ve birçok detayın çıkarıldığını söyleyebiliyoruz. Yerel ve çevrimiçi işbirliği modunun desteklendiği yapımda ne yazık ki çapraz oyun desteği bulunmuyor.
 
Ratchet and Clank: Rift Apart ve LittleBigPlanet'te yer alan PlayStation karakterlerinin kostümleri, aynı şekilde oyunda yer almayı bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Naughty Dog'un Yeni Oyunu Oyunculara Geniş Özgürlükler Sunacak 1 Saat önce Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi 2 Saat önce LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Cronos: The New Dawn'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Ön Yüklemeye Açıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler