Fallout Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Kasım'da Başlıyor

21.10.2024 13:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Kıyamet sonrası bir ortamda geçen açık dünya hayatta kalma oyun serisi Fallout’u temel alan ve ilk sezonuyla büyük bir rekor kıran dizinin ikinci sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı açıklandı. Amazon Prime hizmeti kapsamında sunulan ilk sezonla beraber hayranlar büyük oranda heyecanlandı ve yeni sezon beklentileri yükseldi.
 
Fallout dizisi ilk sezonla hayranları memnun etti
 
 
 
Fallout dizisinin ilk sezonunun büyük başarısından sonra Amazon, Nisan ayında resmi olarak ikinci sezona yeşil ışık yaktı. Dizide Vault 33 sakini Betty Pearson'ı canlandıran Leslie Uggams yakın zamanda Screen Rant ile yeni bir röportaj yaptı. Burada çekimlerin önümüzdeki ay yani Kasım ayında başlayacağını belirtti.
 
Dizinin ikinci sezonu hakkında pek fazla bir şey bilinmiyor. Çekimlerin başlamasının ardından yeni sezonun yayınlanması 2025'in sonlarını bulabilir. Ancak bu iyi senaryolardan bir tanesi. Her ne olursa olsun şu anda çalışmaların hız kazandığını aktarabiliyoruz.
 
Öte yandan serinin geliştiricisi Bethesda, çevrimiçi çok oyunculu Fallout 76’nın geleceğini konuşmak için 23 Ekim tarihinde Fallout Day etkinliğini düzenleyecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bloober Team, Kötü Oyunlar Yapmayı Bıraktığını Açıkladı 39 Dk önce Batman: Arkham Asylum İçin Son Sürüm 4K Doku Paketi Yayınlandı 1 Saat önce Fallout Dizisinin 2. Sezon Çekimleri Kasım'da Başlıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Atomfall İçin Yepyeni Oynanış Videosu Yayınlandı 3 Saat önce Black Myth: Wukong'un PS5 Fiziksel Sürümü Duyuruldu 20 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler