Delta Force'un PC Betası İçin Tarih Verildi

22.10.2024 15:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Tencent tarafından oyunculara sunulacak olan Delta Force'un PC için açık beta sürüm tarihi belli oldu. Açıklanan detaylara bakacak olursak, 5 Aralık 2024'te beta sürümünün kullanıcılara sunulacağını belirtebiliyoruz.
 
Delta Force'un açık betası uzun vadeli olacak 
 
 
 
Delta Force'un PC platformundaki açık betası, Steam ve Epic Games Store üzerinden dünya çapında erişilebilir olacak. Tencent'in daha önce erken erişim dönemi olarak adlandırdığı sürecin yerini alacak olan beta sürümü, herhangi bir ilerleme sıfırlaması olmaksızın kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunacak.
 
Tencent, yaptığı açıklamayla beraber açık beta sürümünün bir test versiyonu olmasından ziyade sürekli olarak içerik güncellemeleri ile uzun vadeli bir yapıyı sunacağını aktarıyor. Delta Force ücretsiz olarak oynanabilen bir oyun olsa da içerisinde savaş bileti, silah ve araç kozmetikleri gibi çeşitli ödeme sistemleri yer almayacak.
 
Son olarak oyunun açık beta sürümünde herhangi bir şekilde kontrolcü desteği bulunmayacak. Ancak bu desteğin geliştirme aşamasında olduğunu ve yakın zamanda ekleneceğini belirtmekte fayda var. Delta Force, Call of Duty Mobile ve Honor of Kings'in yapımcısı Timi tarafından geliştiriliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı 42 Dk önce Cronos: The New Dawn'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Ön Yüklemeye Açıldı 5 Saat önce Delta Force'un PC Betası İçin Tarih Verildi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Aksiyon RPG'si Dawnwalker, PS5, Xbox Series ve PC için Yayınlanacak 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler