KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak

02.10.2024 11:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Çıkışı ile beraber Steam listelerini alt üst eden ve Pokemon benzeri canlıları içeren Palworld evreni genişlemeye devam ediyor. Şimdi ise açıklanan detaylara göre KRAFTON oyunun mobil sürümüne el atmak istiyor.
 
Palworld evreni genişliyor
 
 
 
Palworld geliştiricisi Pocketpair ile yeni bir ortaklığa imza atan KRAFTON, bu hamleyi mobil cihazlarda birleştirmek istiyor. Bu hamle ile beraber yeni bir lisans anlaşmasının yapıldığını aktarabiliyoruz. Bu sayede KRAFTON bünyesinde bulunan PUBG Studios, Palworld'ün temel oyun unsurlarını mobil cihazlar için yeniden tasarlayacak.
 
Erken erişim olarak piyasaya sürülen Palworld, çok oynanan yapımlar arasında yer alıyor. İlk çıktığı dönemde Steam listelerinde en çok oynananlar arasında hemen hemen ilk sıralarda yer alıyordu. Büyük bir başarıya imza atan bağımsız stüdyo şimdi ise bu başarısını sürdürmeye ve evreni genişletmeye devam ediyor.
 
Bu detaylar dışında oyunun mobil sürümü hakkında daha fazla bilgi duyurulmadı. İlerleyen süreçte yeni açıklamaları bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 2 Dk önce Chernobylite 2 İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 1 Saat önce The Alters Ertelendi: İşte Yeni Çıkış Tarihi 1 Saat önce KRAFTON, Palworld Oyununu Mobil Cihazlara Taşıyacak Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Starfield İçin Shattered Space Genişlemesi Yayınlandı 01 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler