Call of Duty: Black Ops 6 Ön Yüklemeye Açıldı

22.10.2024 15:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision, yepyeni bir güncelleme ile beraber Call of Duty’ye yeni bir kullanıcı arayüzü getirdi. Bunun yanı sıra Call of Duty Black Ops 6'nın ön yüklemesini oyunculara açtı.
 
Call of Duty: Black Ops 6'yı artık indirip kuruluma hazır hale getirebilirsiniz 
 
 
 
Call of Duty'nin yeni kullanıcı arayüzü eski adıyla Call of Duty HQ, üç ana merkez içeriyor. Oyuncular böylece ana sayfada öne çıkan başlıklara ve modlara, diğer seri oyunlarına ve mağaza altında en son satın alınabilir içeriklere erişim sağlayabiliyor.
 
Mağaza sekmesine bakacak olursak, bu kısım oyuncuları Black Ops 6 ve Warzone'un oyun içi mağazalarına yönlendirecek. Mağaza sekmesiyle benzer işlevlere sahip bir Savaş Bileti sekmesi de tanıtılacak. 1. Sezon güncellemesiyle birlikte Warzone, Black Ops 6'dakine benzer iyileştirmelerle kendine özgü bir kullanıcı arayüzüne de kavuşacak.
 
Call of Duty Black Ops 6, 25 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek. Oyunu şu andan itibaren indirebilir ve kuruluma hazır hale getirebilirsiniz. Ayrıca çıkışı ile beraber Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Naughty Dog'un Yeni Oyunu Oyunculara Geniş Özgürlükler Sunacak 22 Dk önce Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi 1 Saat önce LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı 1 Saat önce Cronos: The New Dawn'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 2 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6 Ön Yüklemeye Açıldı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler