Frostpunk 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

23.10.2024 14:18 Mehmet Tandoğan

 
 
11 Bit ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan hayatta kalma rol yapma oyunu Frostpunk 2 için yepyeni bir güncelleme yayınlandı. Bu yama, geliştirici ekip tarafından belirtilene göre oyunculardan alınan geri bildirimlere dayanıyor.
 
Frostpunk 2 güncelleme detayları
 
 
 
Frostpunk 2 için yayınlanan yeni güncelleme detaylarına girecek olursak artık otomatik kaydetme sıklığını ayarlama sistemi daha iyi bir şekilde çalışıyor. Bununla beraber oyuna Edge Scrolling adıyla yepyeni bir özellik ekleniyor. Ek olarak inşa etme, oyunu duraklatma ve performans konusunda yeni iyileştirmeler yapılıyor.
 
Diğer kaydedilen iyileştirmeler arasında Frostbreaker'ın artık sekiz hücreye kadar temizlenmesi, fikir ağacının devam eden araştırmaları daha belirgin bir şekilde sergilenmesi, Frostland haritasını görüntülemek için genişletilmiş bir menzil sistemi ve çok daha fazlası yer alıyor.
 
Yayınlanan yeni güncelleme içerisinde yer alan denge değişikliklerine buradan göz atabilir ve tam yama notlarını görüntüleyebilirsiniz. Frostpunk 2 şu anda PC için mevcut durumda ve çıkışından sonra birkaç gün içinde 350.000 adetten fazla sattı. Oyunun ayrıca Xbox Series X/S ve PS5 sürümleri üzerinde çalışılıyor ancak herhangi bir çıkış tarihi şu an için bulunmuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown Ekibi Ubisoft Tarafından Dağıtıldı 2 Saat önce God of War Dizisinin Yeni Yönetmeni Belli Oldu: Baştan Yazılıyor 3 Saat önce Dead Island 2'nin PlayStation 5 Pro Sürümü Onaylandı 4 Saat önce Telltale, The Wolf Among Us 2'nin İptal Edilmediğini Açıkladı 4 Saat önce Frostpunk 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler