Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor

21.10.2024 19:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Epic Games Publishing ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment ekibinin üstlendiği gerilim ve korku odaklı nişancı aksiyon oyunu Alan Wake II için yepyeni bir güncelleme geliyor. Anniversary, diğer bir adıyla yıl dönümü güncellemesi oyunculara farklı içerikler sunuyor ve birçok seçeneği beraberinde getiriyor.
 
Alan Wake 2 için yardım modu yolda
 
 
 
Oyunun çıkışından bu yana geçen bir yılı kutlayan ücretsiz güncelleme, platformlara özel içerikler, yardım modu, çeşitli iyileştirmeler ve çok daha fazlasını içeriyor. Güncelleme içerisinde yer alan özellikler, oyuncu topluluğunun çok istediği detaylar arasında bulunuyor.
 
İlk olarak eklenen özellikler arasında ters kontrol seçeneği bulunuyor. Yani fareyi yukarı kaldırdığınızda aşağı iniyor, aşağı indirdiğinizde ise yukarı çıkıyor. Bunun yanı sıra yatay olarak da ters kontrol özelliği bulunuyor. Bu durum hem fare hem de kontrolcü donanımları için geçerli.
 
Bununla beraber PlayStation oyuncuları, DualSense kontrol cihazı ile daha fazla seçeneğe sahip oluyor. Burada yatay ve dikey hassasiyeti ayarlayabiliyor ve çok daha fazla özellikle karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Ayrıca silahlar için DualSense haptic desteğinin daha da fazla iyileştirildiğini aktarmakta fayda var.
 
Alan Wake II şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC için Epic Games Store üzerinden mevcut durumda. Öte yandan The Lake House DLC'si de 22 Ekim’de çıkıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Alan Wake 2 İçin Ücretsiz Anniversary Güncellemesi Geliyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Marvel's Spider-Man 2 PC Standart Sürüm ile Dijital Deluxe Detayları 21 Ekim Indiana Jones ve Great Circle Oynanış Videoları Ekim Sonunda Gelecek 21 Ekim Black Myth: Wukong, Xbox Series X/S Konsolları İçin Derecelendirildi 21 Ekim Bloober Team, Artık Daha İyi Oyunlar Yapacağının Güvencesini Verdi 21 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler