Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı

25.10.2024 15:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Electronic Arts ve geliştiriciliğini BioWare ekibinin üstlendiği aksiyon rol yapma serisinin en yeni oyunu Dragon Age: The Veilguard için çıkış fragmanı yayınlandı. BioWare'in hikaye anlatım şekli ile beraber bizlere sunulmak istenen oyun, tek oyunculu bir fantastik rol yapma deneyimini sunmayı hedefliyor.
 
Dragon Age: The Veilguard beklenen seri oyunlarından
 
 
 
Dragon Age: The Veilguard, bildiğiniz üzere uzun süredir geliştirme aşamasında bulunuyor ve oyuncuların bir hayli dikkatini çekiyor. Özellikle serinin hayranları bu oyundan beklentileri oldukça yüksek. Yapım içerisinde Rook olarak yer alıyor ve bu karakterin bireysel hikayesi ve aynı zamanda yanındaki müttefiklerin yaşadıkları ön plana çıkıyor.
 
Korkunç iblislerin, yaratıkların ve canavarların bulunduğu bir dünyada yer aldığımız oyunda, düşmanların tek amacı binlerce yıl önce başlamış olan işi bitirmek ve bu dünyanın hakimiyetini tamamen ele geçirmek. İşte biz de ana karakterimizle beraber farklı düşmanları ortadan kaldırabiliyor ve yemyeşil tropik bölgelerden sık ormanlara ve oradan da bataklıklara kadar büyük bir maceraya atılıyoruz.
 
Serinin en yeni oyunu PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 31 Ekim tarihinde piyasaya sürülecek.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 Çıktı! Game Pass'te Mevcut 19 Dk önce Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor 1 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Çıkış Fragmanı Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Yakuza Kiwami, Nintendo Switch İçin Çıktı 3 Saat önce Boks Oyunu Undisputed Bir Milyon Satış Sayısına Ulaştı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler