Ubisoft, Rayman Serisini Yeniden Canlandırmaya Hazırlanıyor

24.10.2024 19:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Platform ve macera deneyimi ile ön plana çıkan Rayman serisi, bildiğiniz üzere 10 yıldan biraz daha fazla bir süredir sessizliğini koruyor. Şimdi ise oyunun geliştiricisi Ubisoft, markayı yeniden canlandırmaya hazırlanıyor ve ortaya çıkan haberler bu durumu doğrular nitelikte.
 
Rayman serisi üzerinde araştırmalar yapılıyor
 
 
 
Geçtiğimiz yıl Ubisoft, Mario + Rabbids Sparks of Hope adlı sıra tabanlı taktik deneyimini Nintendo Switch konsollarına sundu. Kendi alanında başarılı olduğu belirtilen bu oyunun ardından son sızıntılar, Ubisoft Milan stüdyosunun Rayman serisi üzerinde çalıştığını ortaya koyuyor. Detaylara bakacak olursak, bu stüdyoda Rayman’ın yeniden yapım sürümü geliştirme aşamasında yer alıyor.
 
Bununla beraber önceki sızıntılar, serinin yaratıcısı Michel Ancel'in yeniden yapım sürümünde danışman olarak görev aldığını iddia ediyor. Şimdi ise bu sızıntılar bir nevi doğrulanmış olarak karşımıza çıkıyor. Gazeteci Stephen Totilo, Twitter platformunda yayınladığı yeni bir gönderi ile Ubisoft'un sahibi olduğu Milan ve Montpellier stüdyolarının Rayman markası üzerinde araştırma yaptıklarına vurguluyor ve söz konusu projenin hala erken aşamada olduğunu belirtiyor.
 
Elbette ortaya çıkan bu bilgilerle Rayman serisinin yeni oyununun veya yeniden yapım sürümünün kesin bir şekilde bizlere sunulup sunulmayacağı net değil. Ancak seri üzerinde bir hareketliliğin olduğunu aktarabiliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown'un 1 Milyon Sattığı Bildirildi 2 Saat önce Space Marine 2 İçin 4.1 Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Ubisoft, Rayman Serisini Yeniden Canlandırmaya Hazırlanıyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Control 2'den İlk Görüntüler Alan Wake 2 DLC'sinde Göründü 3 Saat önce Towers of Aghasba 19 Kasım'da Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler