Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi

22.10.2024 20:44 Mehmet Tandoğan

 
 
Ubisoft tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Assassin's Creed serisinin en yeni oyunu Assassin's Creed Shadows için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bildiğiniz üzere oyun daha önce 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülecekti ancak yakın zamanda oyunun 2025'in başlarına ertelendiğini gördük. Şimdi ise yepyeni bir iptal edilme seçeneği ile karşı karşıyayız.
 
Assassin's Creed Shadows için endişeli bekleyiş sürüyor
 
 
 
Yayınlanan haberlere bakacak olursak, öncelikle Assassin's Creed Shadows’un koleksiyoncu sürümü içerisinde yer alan erken erişim seçeneği iptal edilmiş durumda. Bir yandan oyunun ertelenmesi, diğer yandan erken erişim seçeneğinin kaldırılması soru işaretlerini de beraberinde getiriyor.
 
Insider Gaming'in bildirdiğine göre Ubisoft, Discord'da bir soru-cevap oturumunda Assassin's Creed Shadows'un erken erişiminin iptalini doğruladı. Şirket ayrıca season pass içeriklerinin de olmayacağını aktardı. Sonuç olarak Assassin's Creed Shadows'un koleksiyoncu sürümünün fiyatı 280 dolardan 230 dolara düşecek.
 
Öte yandan Ubisoft’un oyuna yepyeni bir co-op modunu ekleyebileceği yönünde haberler bulunuyor. Beklenen oyunlar arasında bulunan ancak bir yandan endişeleri beraberinde getirecek olan yapım, 14 Şubat 2025 tarihinde PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'e çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Last of Us Part 2 Remastered İçin PS5 Pro Desteği Eklendi 13 Dk önce Naughty Dog'un Yeni Oyunu Oyunculara Geniş Özgürlükler Sunacak 1 Saat önce Assassin's Creed Shadows'a Erken Erişim Seçeneği İptal Edildi Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. LEGO Horizon Adventures Geliştirmesi Tamamlandı 2 Saat önce Cronos: The New Dawn'ın PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler