Eski Bethesda Tasarımcısı: Starfield 2 Harika Bir Oyun Olabilir

27.10.2024 16:47 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda stüdyosu tarafından biz oyun severlere sunulan uzay temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield, bildiğiniz üzere beklentiyi pek karşılayamadı. Oyuncular genel olarak oyun motorunun eskiliğinden ve içerik bakımından birçok sorunla karşılaştığını belirtti. Şimdi ise stüdyonun eski ve deneyimli tasarımcısı çeşitli açıklamalarda bulundu ve devam oyununa vurgu yaptı.
 
Starfield'ın devam oyunu hatalardan ders çıkarabilir
 
 
 
Bethesda'nın eski ve deneyimli tasarımcılarından Bruce Nesmith şunları söyledi: “Bethesda ilk oyunun hatalarından ders çıkarırsa ve olası bir devam projesi akıllarında yer alıyorsa, bunun harika olacağını düşünüyorum.”
 
Skyrim'in baş tasarımcısı olarak görev almanın yanı sıra şirketin en büyük serilerinin çoğunda çalıştıktan sonra 2021'de şirketten ayrılan Nesmith, Starfield'ın ilk oyununu Mass Effect veya Assassin's Creed ile karşılaştırdı. Burada “Her ikisinin de ilk sürümlerine göre çok daha olumlu karşılanan devam oyunları vardı” ifadelerini kullandı.
 
Starfield şu anda Steam mağazasında karışık etiketi ile karşımıza çıkıyor. Oyunun aynı zamanda 42 dolardan satışta bulunduğunu aktarabiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Bethesda Tasarımcısı: Starfield 2 Harika Bir Oyun Olabilir Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Call of Duty: Black Ops 6 İçin İlk Gün Güncellemesi Yayınlandı 6 Saat önce Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz 26 Ekim The Thing: Remastered İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı 26 Ekim Just Cause'un Yaratıcısından Yeni Oyun: İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı 26 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler