Telltale, The Wolf Among Us 2'nin İptal Edilmediğini Açıkladı

23.10.2024 15:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun bir süredir geliştirilme aşamasında bulunan The Wolf Among Us serisinin devam oyunu The Wolf Among Us 2 için bekleyiş sürüyor. Ancak son dönemlerde Reddit platformunda ortaya çıkan yorumlara bakacak olursak, geliştirmenin iptal edildiği yönünde çeşitli söylentiler ortaya çıktı. Bu söylentilere ise geliştirici ekip son noktayı koydu.
 
The Wolf Among Us 2 için heyecanlı bekleyiş sürüyor
 
 
 
Reddit'te yakın zamanda ortaya atılan ve aksi yönde iddialar içeren bir rapora rağmen Telltale Games, The Wolf Among Us 2'nin hala yapım aşamasında olduğunu doğruladı. Bununla beraber, zamanı geldiğinde hayranlara ve topluluğa oyun hakkında yeni detayların sunulacağını açıkladı.
 
Reddit platformunda ortaya çıkan detaylara bakacak olursak, projenin kritik bir noktada olduğu ve Telltale'in "rafa kaldırmaktan başka seçeneği olmayabileceği" vurgulandı. Birçok oyuncu bu yorumlara ve rapora bakarak serinin devam oyununun iptal edileceğini düşündü. Ancak konunun yazarı daha sonra yayınladığı raporu ve hesabını sildi.
 
The Wolf Among Us 2 bildiğiniz üzere ilk etapta 2019 yılında duyuruldu ve geliştirme sürecinde birçok sorunla karşılaştı. Geçtiğimiz yıl ekip Unreal Engine 5 oyun motoruna geçti. Ortaya çıkan bilgilere bakacak olursak, oyunun bu yıl Xbox Series X/S, Xbox One, PS4, PS5 ve PC için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Prince of Persia: The Lost Crown Ekibi Ubisoft Tarafından Dağıtıldı 1 Saat önce God of War Dizisinin Yeni Yönetmeni Belli Oldu: Baştan Yazılıyor 2 Saat önce Dead Island 2'nin PlayStation 5 Pro Sürümü Onaylandı 3 Saat önce Telltale, The Wolf Among Us 2'nin İptal Edilmediğini Açıkladı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Frostpunk 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler