Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık

05.10.2024 14:14 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk etapta PlayStation 4 konsolları için piyasaya sürülen ve 2015 yılında karşımıza çıkan orijinal oyunun şimdi ise yeniden sürümü piyasaya sürüldü. Hem PC hem de PlayStation 5 için yayınlanan remake, Steam platformunda karışık etiketine sahip.
 
Until Dawn Remake PC'de birçok soruna sahip
 
 
 
Until Dawn Remake için yayınlanan ilk oyuncu incelemelerine bakacak olursak, öncelikle oyunun PC platformunda kötü bir şekilde çalıştığı aktarılıyor. Yani performans açısından ne yazık ki isteneni pek veremiyor. Özellikle oyuncuların, oyunu oynarken çökme hatalarıyla, FPS droplarla ve çok daha fazlasıyla mücadele ettiği belirtiliyor.
 
Bununla beraber oyuna giriş yapmak için PlayStation Network hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Bu durum için de çeşitli olumsuz yorumlar bulunuyor. Ancak diğer taraftan oyunun görsel kimliği ve grafikleri beğenilmiş durumda.
 
Until Dawn Remake, Türkçe dil desteği ile beraber Steam platformu üzerinden 60 dolarlık fiyat etiketine sahip. PlayStation 5 fiyatı ise 2.500 Türk lirası.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 5 Saat önce Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 6 Saat önce NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 6 Saat önce Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler