Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz

22.09.2024 16:03 Mehmet Tandoğan

 
 
NEOWIZ tarafından biz oyun severlere sunulan aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için yeni açıklamalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen bu yapım, önemli oranda başarı yakaladı ve Mart 2024 itibarıyla 7 milyon oyuncuyu aştı. Şimdi ise oyunun yönetmeni yepyeni söylemlerde bulundu.
 
Lies of P için yeni içerikler yolda
 
 
 
Zorlu içeriği ve dövüş unsurları ile ön plana çıkan Lies of P, bildiğiniz üzere Pinokyo'nun maceralarını bizlere sunuyor. Şu anda ise bir devam projesinin geliştirilmekte olduğunu biliyoruz. Daha önce yayınlanan bir iş ilanına göre devam oyunu Unreal Engine 5 oyun motoru desteği ile bizlere sunulmak isteniyor. Ancak bu proje çıkmadan önce Lies of P için ek bir paketin yayınlanması planlanıyor.
 
Yönetmen Jiwon Choi açıklamalarında yeni ek paketin ne zaman çıkış yapacağına dair herhangi bir bilgi vermiyor. Ancak yakın zamanda ana karakterimizi ve uzaktaki bir deniz fenerini gösteren bazı sanat eserlerinin paylaşıldığını söyleyebiliyoruz.
 
Yeni ek paketle beraber yönetmen, daha iyi içeriklerle ve seçeneklerle karşımıza çıkacağını vurguluyor. Bunun yanı sıra özellikle devam oyununda yaptıkları iyi işler için çıtayı daha da yükselteceklerini belirtiyor.
 
Lies of P şu anda Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için mevcut durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
CDPR ve Netflix'ten Yeni Cyberpunk Animasyon Dizisi Geliyor 2 Saat önce Concord Yönetmeni Oyunun Kapatılmasının Ardından İstifa Etti 4 Saat önce God of War: Ragnarök, Steam'de 23 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı 7 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 20'de Büyük Final Bugün! 7 Saat önce Lies of P Yönetmeni: Yeni DLC ve Devam Oyunuyla Çıtayı Yükselteceğiz Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler