Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek

24.09.2024 15:33 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA, yepyeni bir duyuru ile beraber Sonic the Hedgehog odaklı canlı yayın Sonic Central 2024 sunumunu yapacağını açıkladı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni etkinlik 24 Eylül yani bugün Türkiye saati ile 19.00'da düzenlenecek. Yayını YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Sonic the Hedgehog serisi genişlemeye devam ediyor
 
 
 
Daha fazla detaya gelecek olursak, canlı yayın sunumu 2025 yılı içerisinde karşımıza çıkacak Sonic the Hedgehog projelerine, ortaklıklarına ve etkinliklerine bir ön bakış sunacak. Dolayısıyla hem hayranların hem de yeni oyuncuların dikkatini çekecek türden bir etkinlik diyebiliriz.
 
SEGA'nın şu anda duyurulmuş iki yeni Sonic the Hedgehog oyun projesi bulunuyor. Sonic X Shadow Generations, bildiğiniz üzere 25 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) çıkışını gerçekleştirecek. Diğer taraftan Sonic Rumble oyunu, iOS ve Android cihazları için bu kış piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'ten 5 Saatlik Oynanış Videosu Ortaya Çıktı 14 Dk önce God of War: Ragnarok İçin Yeni Mod PSN Zorunluluğunu Kaldırıyor 1 Saat önce Microsoft Flight Simulator 2024 vs 2020 Grafik Karşılaştırma Videosu 2 Saat önce Black Myth: Wukong İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı: 1.7 GB Boyutunda 2 Saat önce Sega, Sonic Odaklı Yeni Canlı Yayın Etkinliği Düzenleyecek Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler