PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor

23.09.2024 13:34 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulan PlayStation 5 konsolu için yeni bir yazılım güncellemesi yayınlandı. Bu yazılımla beraber Square Enix tarafından piyasaya sürülen aksiyon macera oyunu Final Fantasy 16'daki birçok sorun ortadan kaldırıldı.
 
Square Enix yeni yazılım güncellemesini indirmenizi öneriyor
 
 
 
Yeni yazılım güncellemesinin detaylarına bakacak olursak, öncelikle Final Fantasy 16'da yer alan grafiksel sorunların ve çökmelerin ortadan kaldırıldığını aktarabiliyoruz. Bununla beraber sistem yazılımı performansı ve kararlılığı iyileştiriyor. Yayınlanan yeni yamanın tüm sorunları çözüp çözmediği belli değil. Ancak Square Enix, oyun için bu güncellemenin yapılmasını tavsiye ediyor.
 
Bununla beraber Sony Interactive Entertainment ile oyunun geliştiricisi, oyunda bulunan sorunları araştırmaya devam edecek ve bu kapsamda yeni güncellemeler önümüzdeki süreçte gelecek.
 
Final Fantasy 16 bildiğiniz üzere ilk olarak geçtiğimiz yıl PS5 için piyasaya sürüldü. Square Enix tarafından yapılan açıklamaya göre oyundan belirli oranda kar elde edilmiş durumda. Ancak Final Fantasy 7 Rebirth ne yazık ki beklentileri karşılayamadı. FF 16 yakın zamanda PC için de piyasaya sürüldü ve 22.000'den fazla eş zamanlı oyuncu ile beraber Steam'deki yerini aldı.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Bionic Bay'e PS5 Versiyonu Eklendi 23 Eylül Görsel Roman Oyunu KANADE, PC için Duyuruldu 23 Eylül Space Marine 2 Avrupa'da Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyunlaırndan Oldu 23 Eylül Korku Oyunu SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'e Switch Versiyonu Eklendi 23 Eylül PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler