Space Marine 2 Avrupa'da Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyunlaırndan Oldu

23.09.2024 13:57 Mehmet Tandoğan

 
 
Saber Interactive tarafından geliştirilen ve üçüncü şahıs kamera bakış açısıyla ön plana çıkan nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Space Marine , müthiş bir çıkış yakaladı. Hem eleştirmenlerden hem de hayranlardan övgüler alan oyun, Avrupa'da en iyi çıkış yapan oyunlardan biri oldu.
 
Space Marine 2 övgüler almaya devam ediyor
 
 
 
GamesIndustry'den Christopher Dring tarafından yayınlanan Twitter gönderisinde, Space Marine 2 birçok büyük oyunu geride bıraktı. Bununla beraber Avrupa'da yılın en büyük ikinci çıkış yapan oyunu olduğunu vurguladı. 2024 yılının en iyi çıkış yapan oyunu Helldivers 2’nin ardından Space Marine 2 ikinci sırada yer aldı.
 
Bu başarıyla beraber Avrupa'da The Last of Us Part 2 Remastered, Dragon's Dogma 2, Final Fantasy 7 Rebirth, Tekken 8, F1 24, WWE 2K24, Star Wars Outlaws ve Prince of Persia: The Lost Crown gibi oyunları geride bıraktı. Yayıncılığını üstlenen Focus Entertainment, oyunun piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra tüm platformlarda 2 milyon oyuncu sayısını aştığını duyurdu.
 
Warhammer 40,000: Space Marine 2 şu anda PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC'de mevcut durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Bionic Bay'e PS5 Versiyonu Eklendi 23 Eylül Görsel Roman Oyunu KANADE, PC için Duyuruldu 23 Eylül Space Marine 2 Avrupa'da Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyunlaırndan Oldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Korku Oyunu SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'e Switch Versiyonu Eklendi 23 Eylül PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor 23 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler