Ghost of Tsushima Devam Oyunu Ghost of Yotei Duyuruldu

25.09.2024 21:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Sucker Punch Productions, yepyeni bir duyuruyla beraber PlayStation 5 konsoluna özel Ghost of Yotei adlı oyunu resmi olarak duyurdu. Açıklanan detaylara göre 2025 yılında piyasaya sürülecek olan yapım, dikkat çekici unsurları bünyesinde barındıracak.
 
Ghost of Yotei ile yepyeni bir karakter geliyor
 
 
 
Ghost of Tsushima adlı oyunun devamı niteliğinde olacak Ghost of Yotei, ilk oyunda yer alan ve oyuncular tarafından sevilen özellikleri bir üst seviyeye taşıyacak. Oyunda feodal Japonya'da gezgin bir savaşçı olarak oynayacak, kendi hızımızda etrafı keşfedecek ve dünya güzelliklerini ortaya çıkarmaya devam edebileceğiz. Aynı zamanda türlü yenilikler ve mekaniklerle oyuna adapte olabileceğiz.
 
Jin Sakai'nin hikayesinin ve Tsushima adasının ötesini bizlere sunacak olan yeni oyunda, köken hikayelerinden biri temel alınacak. Hayalet maskesini takan ve yeni bir efsaneyi ortaya çıkaran yepyeni bir karakterle karşı karşıya kalacağız. Japonya'nın keşfedilecek yeni bölgelerine adım atabileceğimiz yapımda, açık dünyayı dilediğimiz şekilde keşfedebilecek ve atmosfere kendimizi kaptırabileceğiz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Playstation State of Play Etkinliğinde Gösterilen Tüm Oyunlar 25 Eylül Alan Wake 2 DLC'si The Lake House Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered Duyuruldu: PS5 ve PC'ye Geliyor! 25 Eylül PlayStation Plus Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 25 Eylül Ghost of Tsushima Devam Oyunu Ghost of Yotei Duyuruldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler