Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı

26.09.2024 22:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Konami tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater (remake) için yepyeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan kısa fragmana bakacak olursak, genel olarak motor içi bir yapıya sahip olduğunu söyleyebiliyoruz.
 
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater için yeni detaylar ortaya çıkıyor
 
 
 
Fragman detaylarına girecek olursak genel olarak motor içi ara sahnelerin olduğundan bahsedebiliyoruz. Dolayısıyla gördüğünüz görüntüler oyunda doğrudan karşınıza çıkacak kalitede. Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, orijinal hikayeye ve oyun tasarımına sadık kalıyor. Aynı zamanda grafiklerin ve diğer sistemlerin üst seviyeye ulaştığını aktarabiliyoruz.
 
Oyuncular yeni eklenen ve daha modern bir kontrol stiline geçiş yapabiliyor. Ayrıca orijinal oyunun hissine kapılabileceğiniz klasik kontrol sisteminin de olduğundan bahsedebiliyoruz. Sadece bu da değil aynı zamanda seçim yapabileceğiniz bir dizi renk filtresinin de olduğunu aktarabiliyoruz.
 
Yeniden yapım sürümü Unreal Engine 5 oyun motoruyla destekleniyor. Bununla beraber David Hayter, Naked Snake'in sesi olarak geri dönüyor. Bu da tüm hayranları memnun edecek bir gelişme.
 
Yeni sürümün şu anda herhangi bir çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayı bekliyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater İçin Yepyeni Fragman Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Shroud'un Yeni Oyunu Spectre Divide İçin İşler Yolunda Değil 26 Eylül Dynasty Warriors: Origins'ten 23 Dakikalık Oynanış Videosu 26 Eylül Beklenen VR Oyunu Metro Awakening'in Çıkış Tarihi Belli Oldu 26 Eylül Dragon Age: The Veilguard İçin Yeni Fragman Yayınlandı 26 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler