HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı

30.09.2024 22:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Rogue Factor'ın üstlendiği HELL is US için yepyeni bir video yayınlandı. Genişletilmiş bir oynanış içeriğini bizlere sunan video, 15 dakikalık bir yapıyla oyuncuları karşılıyor. Video içerisinde yaratıcı yönetmen ve sanat yönetmeni Jonathan Jacques-Belletête bizlere eşlik ediyor.
 
HELL is US yakın dövüşleriyle ön plana çıkıyor
 
 
 
Video detaylarına gelecek olursak üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu HELL is US hakkında daha fazla bilgi sahibi olabiliyoruz. Oyunun ortamlarına göz atabiliyor, karakterlerin animasyonlarına ve hareketlerine bir bakış atabiliyor ve çok daha fazlasını burada gözlemleyebiliyoruz. Yoğun yakın dövüş sistemleri ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanan yapımda yarı açık bir dünya bizleri bekliyor.
 
Oyunda yolculuğumuz boyunca sorularımıza cevap aramaya çalışıyor, etrafı keşfedebiliyor ve gizemli yaratıklarla yüzleşmek durumunda kalıyoruz. Elimizdeki silahları en iyi şekilde kullanabileceğimiz yapımda hiçbir modern silahın olmadığını aktarabiliyoruz. Dolayısıyla düşman ortadan kaldırmak için kılıcımızı ve farklı bir çağdan kalma drone'muzu kullanabiliyoruz.
 
HELL is US, 2025 yılında PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Piyasaya Sürülen Aksiyon Oyunları 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 2 30 Eylül 2001 Yılında Çıkan Unutulmaz Spor Oyunları 30 Eylül HELL is US İçin Genişletilmiş Oynanış Videosu Yayınlandı Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler