Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu

28.09.2024 16:23 Umut Tandoğan

 
 
Yayımcı Perp Games ve geliştirici Truant Pixel, 80'ler ve 90'lar animesinden esinlenen bir arcade uzay savaş oyunu olan Rogue Flight'ı duyurdu. 2024'ün sonlarında PlayStation 5, Xbox Series, Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek.
 
Rogue Flight, 80'ler ve 90'ların prestijli animelerinin çığır açan stilinden esinlenen nefes kesici bir arcade uzay savaş oyunudur. Sol sistemini geçin ve Sailor Moon, Neon Genesis Evangelion, Gundam, Naruto ve One Piece'ten Japon yetenekleri ve Overwatch, Fallout 76, League of Legends ve Marvel's Avengers'da yer alan İngilizce ses yeteneklerini içeren deneyimli bir oyuncu kadrosu tarafından seslendirilen bir uçuş gücüne katılın.
 
Çok sayıda uzay aracı yükseltmesi, oyun modu ve birden fazla anlatı yoluyla gerçek şık arcade aksiyonuna atlayın. Gelişmiş bir ışık uzay savaşçısının kontrolünü ele geçirin ve ARGUS'u yok etmek ve Sol sistemine barışı geri getirmek için son bir çabayla düşman ordularıyla yüzleşin.
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 3 Saat önce Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 5 Saat önce Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 6 Saat önce Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler